1. Home
  2. /
  3. Vijesti - skijanje
  4. /
  5. Tarvisio & Sexten ski 2024 – grande finale

Tarvisio & Sexten ski 2024 – grande finale

Pozdrav skijašice & skijaši! Ne može nam ova kiša i toplo vrijeme ništa, idemo dalje i to već ovog vikenda 15.do 17. 3. u Tarvisio/Sella Neva, te slijedećeg 21.do 24. 3. u Sexten.

Tarvisio – smještaj u hotelu Il Cervo, u subotu skijamo Tarvisio, nedjelju Sella Nevea. Nadamo se da će se ispadati sve što postoji do tada i da ćemo, kao što najavljuju, uživati u lijepom proljetnom i sunčanom vremenu!

Stolno nogometni turnir Coppa del mondo – Italia : Croatia, subota 16. 3. Taverna Pub poslije večere – iznenađenje!

Sexten – smještaj hotel Brandl, u samom centru San Candida i u blizini gondole u Versciaco! Skijaliište kompletno zasnježeno, noći konstantno u minusu, uvjeti odlični. Apres ski party Punka, subota 23.03. odmah poslije skijače.

Ponude u prilogu, rezervacije su već krenule, pa ukoliko ste se odlučili za jedan, drugi li oba vikenda, slobodno me kontaktirajte i pitajte sve što vas interesira!

Uskoro, kroz koji dan, šaljem i ponude za Uskršnji ski vikend u Heiligenblutu hotel post u samom centru (farbanje jajca u subotu i misa u povijesno znamenitoj crkvi u centru Heiligenbluta) i plan zatvaranja sezone u Oberu!

Vidmo se brzo, Nino Ružička

Prilozi: